p r a m a
praktijk voor massage en bewustwording


prama massage home prama massage relax prama massage rebalance prama massage info prama massage route prama massage cursus
Home Relax Rebalance Info Route Cursus
Mijn praktijk is gevestigd in het voormalige gebouw van de GGD Nieuwendam, Purmerweg 46 in Amsterdam, bel 2 B. De praktijk is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, op 15 min fietsen van het Centraal Station, en je kunt er gratis parkeren.
In het gebouw loop je rechts de gang in, de trap op, en dan is het boven rechts, tegenover een wachtruimte en wc.

Met de fiets: achter het CS neem je de pont naar de Buiksloterweg. Die fiets je in, dan de tweede weg naar rechts, langs cafe Ot en Sien en het Noordhollands Kanaal. Onder de eerste brug door, bij de tweede brug links aanhouden en de brug op, en boven bij het stoplicht de weg oversteken. Volg het fietspad rechtdoor naar beneden en weer rechts omhoog, door het Noorderpark. Op het einde bij de rotonde schuin oversteken, de historische Nieuwendammerdijk in. Na ca. 1 km de tweede straat naar links, de Nieuwendammerstraat. Beneden op de Purmerweg meteen weer naar links, en dan is het 50 m verder aan dezelfde (linker) kant van de weg.
Zie kaartje

Kijk hier of het gaat regenen:
(buienradar 3 uur vooruit)

Met openbaar vervoer: neem metro 52 richting Noord, stap uit bij halte Noorderpark, neem bus 35 richting Olof Palmeplein, en stap uit bij halte Wervershoofstraat. Dan is het 50 m verder aan dezelfde (rechter) kant van de Purmerweg. De bus gaat 6-8 keer per uur, de rit duurt 5 minuten.
Zie bus 32

Met de auto: vanaf ringweg A10 Noord neem je afrit S116 richting Centrum. Neem op de S116 de tweede afrit richting Nieuwendam/Buikslotermeerplein, richting S115. Beneden kom je op de (Nieuwe) Purmerweg en ga je op de rotonde links af (3/4 rotonde). Deze weg rechtdoor blijven volgen. Het gebouw is 1 km verder aan de rechter kant van de weg, nummer 46. Je kunt voor het gebouw gratis parkeren.
Zie kaartjejoomla counter