p r a m a
praktijk voor massage en bewustwording


prama massage home prama massage relax prama massage rebalance prama massage info prama massage route prama massage cursus
Home Relax Rebalance Info Route Cursus
Mijn praktijk is gevestigd in het voormalige gebouw van de GGD Nieuwendam, Purmerweg 46 in Amsterdam, bel 2B. De praktijk is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, op 10 min fietsen van het Centraal Station, en je kunt er gratis parkeren.
In het gebouw loop je rechts de gang in, de trap op, en dan is het boven rechts, tegenover de wachtruimte en wc.

Met de fiets: achter het CS neem je de pont naar de Buiksloterweg. Die fiets je in, dan de tweede weg naar rechts, langs cafe Ot en Sien en het kanaal. Onder de eerste brug door en bij de tweede brug links aanhouden, dus de brug op, en boven bij het stoplicht de weg oversteken. Volg het fietspad naar beneden en weer rechts omhoog, door het Noorderpark. Op het einde bij de rotonde schuin oversteken, de historische Nieuwendammerdijk in. Na ca. 1 km de tweede straat naar links, de Nieuwendammerstraat. Beneden op de Purmerweg meteen weer naar links, en dan is het 100 m verder aan dezelfde (linker) kant van de weg.
Zie kaartje

PS: Kijk hier of het gaat regenen:
(buienradar 3 uur vooruit)

Met de bus: neem aan de achterkant van het CS bus 32 richting Buikslotermeerplein en stap uit bij halte Wervershoofstraat. Dan is het 50 m verder aan dezelfde (rechter) kant van de Purmerweg. De bus gaat 4-8 keer per uur, de rit duurt 10 minuten.
Zie bus 32

Met de auto: vanaf ringweg A10 Noord neem je afrit S116 richting Centrum. Neem de tweede afrit naar rechts (richting Nieuwendam/Buikslotermeerplein, S115). Beneden kom je op de (Nieuwe) Purmerweg en ga je op de rotonde links af (3/4 rotonde). Deze weg rechtdoor blijven volgen. Het gebouw is 1 km verder aan de rechter kant van de weg, nummer 46. Je kunt voor het gebouw gratis parkeren.
Zie kaartjejoomla counter