p r a m a
praktijk voor massage en bewustwording


prama massage home prama massage relax prama massage rebalance prama massage info prama massage route prama massage cursus
Home Relax Rebalance Info Route Cursus
Ont – spannen is belangrijk, we zetten onze spanningen letterlijk vast in ons lichaam. In een Relax sessie wordt je lichaam op een respectvolle wijze aangeraakt, de aanraking nodigt uit om te ontspannen en te openen. Zachte technieken worden gecombineerd met gewrichtsontspanning en massage van het diepere bindweefsel.

(1) Flow-massage: Deze combineert verschillende stijlen en technieken uit alle windstreken tot een lichte en vloeiende massagevorm. Rebalancing, Esalen, Ayurveda en Lomilomi zijn de ingrediënten van dit werk. De combinatie van lichte technieken met diepere strokes leidt tot een diepe en volledige ontspanning. Ook weldadig als je zwanger bent of na je bevalling.

(2) Deep-tissue massage: Deze massage richt zich meer op het dieper gelegen bindweefsel en de houdingsspieren. Deze zijn belangrijk bij onbewuste spanning en stress, en worden bij deep-tissue werk met veel gevoel aangeraakt. De diepe maar warme technieken zorgen voor veel ruimte en een nieuwe ervaring van je eigen lichaam.

Neem contact op voor meer informatie

massage, rebalancing, amsterdam noord