p r a m a
praktijk voor massage en bewustwording


prama massage home prama massage relax prama massage rebalance prama massage info prama massage route prama massage cursus
Home Relax Rebalance Info Route Cursus
Rebalancing® gaat over het contact met je lichaam en uiteindelijk met jezelf. Je lichaam is het huis waarin je leeft. Hoe het ook is, hoe je ook bent. In een Rebalancing sessie ga je op een respectvolle manier de verbinding aan met jezelf, met je gevoel, met je diepste kern. Je leert met vriendelijkheid te kijken naar wat er in je leeft, en zonder oordeel te zijn met wie je bent.

Er wordt dieper ingegaan op jouw specifieke balans en de spanningen en patronen die tijdens een sessie aan het licht komen. Het doel is niet alleen ont–spanning, maar het onderzoeken van de oorzaken van spanning, van de mechanismen die leiden tot belemmerende patronen en gewoontes. Dit leidt tot bewustwording en een ervaring van ruimte en vrijheid, van nieuwe mogelijkheden. Er openen zich nieuwe wegen en perspectieven.

Tijdens een sessie wordt gewerkt met ademhaling, en zowel diep als zacht lichaamswerk. Het gaat erom in contact te komen met je kern, en om helderheid en bewustzijn te brengen in je reacties en patronen.

Neem contact op voor meer informatie

massage, rebalancing, amsterdam noord