p r a m a
praktijk voor massage en bewustwording


prama massage home prama massage relax prama massage rebalance prama massage info prama massage route prama massage cursus
Home Relax Rebalance Info Route Cursus
Dirk Heslenfeld
Psycholoog en Rebalancer®

Ik ben gepromoveerd psycholoog en gediplomeerd Rebalancer®, opgeleid door de School voor Lichaamswerk en Bewustzijn (2007-2010), Centrum voor Tantra (2012-2015), ARUN Conscious Touch (2014, 2016) en Daniel Odier (2013, 2016). Daarnaast heb ik trainingen gevolgd op het gebied van Ayurveda, Lomilomi en Chi Nei Tsang. Ik ben lid van de beroepsvereniging Platform Rebalancing Nederland en het Klachtenportaal Zorg.

Mijn sessies duren 90 minuten en bestaan uit een inleidend gesprek, het lichaamswerk op een massagetafel en een afsluitende evaluatie. De prijs voor een sessie is 70 euro. Sessies en behandelingen vinden plaats op afspraak.

Reacties:
  • Net alsof ik een beetje zweef. Voelt heeel erg goed! Dank je wel voor deze fijne sessie.
  • Je hebt me diep geraakt, en ik geniet nog na. Het is toch wel de mooiste massage die ik heb ervaren in mijn leven, en ik heb er aardig wat gehad. Vooral de overgave die ik heb ervaren, is voor mij een mooie ervaring.
  • Ik ervaarde de aanraking als respectvol, aandachtig, verzorgend. Zoals je een pasgeboren baby aanraakt. Ik ervaarde hierdoor mijn lichaam echt even als een heilig tempel.
  • Ik wilde jou laten weten dat ik een fantastische behandeling heb gehad. Ik vond het moeilijk om afscheid te nemen, want ik stroomde door mijn hele lijf en alles voelde als van mij, een nieuwe intense ervaring.
  • Het mooiste wat me is overkomen is dat ik een stukje liefde voor mezelf heb gevonden, een pareltje!


Contact:
Je kunt mailen naar info@prama.nl of bellen met 06 1558 5006.